1 Eylül 2013 Pazar

MEZOTERAPİ İLE ÇATLAK TEDAVİSİ


MEZOTERAPİ İLE ÇATLAK TEDAVİSİ

Vücudumuzda farklı nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan çatlaklar her şeyden önce görüntü itibari ile bizleri rahatsız etmektedir. Cildin genel yapısını ve mekanizmasını etkileyen, kötü görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olan bu çatlamaların neyse ki tedavi yöntemleri son derece basittir. Basit olmanın da ötesinde bu konuda krem tedavileri bir kenara sınırlı uyuşturma formunda sayısız çözüm bulunmaktadır.

           Özellikle kadınların bu çatlaklardan çok rahatsız olduğu bir gerçektir. Bu anlık kilo değişimlerinden özellikle meydana gelen bir durumdur. Bir anda ani bir biçimde kilo veren ya da kısa sürede kilo alan bir bireyde rahatça ortaya çıkabilir. Suyu düzenli bir biçimde almak, çatlakların önüne geçecektir. Çünkü bilindiği üzere cilt için yaşamsal kaynak nemdir. Cilt esnekliğini kaybettiği andan itibaren bu tip çatlaklara çok kolay bir biçimde zemin hazırlar. Peki, vücutta bu istenmeyen çatlaklar meydana geldiği zaman ne yapacağız. Uzmanların bu genel önerileri dışında bazı tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Bunlardan en etkili olanları arasında mezoterapi ile çatlak tedavisidir. Mezoterapi gençleşmek ve güzelleşmek için birçok kadının tercih ettiği genel bir yöntemdir. Yine aynı şekilde çatlak tedavisinde de tercih edilebilir.

           Mezoterapi ile çatlak tedavisi acısız ağrısız ve zaman almayan bir işlemdir. Kolajen adı verilen maddeye yönelik bir tedavi yöntemi olan ortaderi tedavisi selülitte de başvurulmaktadır. Bu tedavi haftalık bir seans şeklinde üç ay uygulanmaktadır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder