1 Eylül 2013 Pazar

DERMOROLLER İLE ÇATLAK TEDAVİSİ


DERMOROLLER İLE ÇATLAK TEDAVİSİ

Cilt konusu her açıdan çok önemli bir konu olduğu için tıp alanında bu konuya dair derin bir mesai söz konusudur. Bunların neticesinde her geçen sene cilt çatlakları için, cilt kırışmaları için, selülit problemleri için, cilt yaşlanmaları için çeşitli ilaçlar, kremler ve tedavi yöntemleri geliştirilmiştir.

Kadınların bu konularda çok sıkı bir araştırma süreci söz konusudur. Bu araştırmalarda genelde karşılarına çıkan tedavi yöntemleri lazer tedavileri olmaktadır. Çatlaklar vücutta farklı nedenlere bağlı olarak çıkabilmektedir. Kötü bir görüntüye sebep olan bu tip çatlamalar, tedavi yöntemleriyle çok kısa bir sürede pratik biçimde halledilmektedir. Dermoroller yöntemi bu yöntemler arasında doktorların sıklıkla tavsiye ettiği bir yöntemdir. Dermolller ile çatlak tedavisi, aslında sadece çatlak tedavilerine özgü değil, cilt konusunda birçok alanda tercih edilen bir yöntemdir. Örneğin akne tedavilerinde, lekelerde, kırışıklıklarda ve hatta saç dökülmelerinde dahi sıklıkla kullanılır. Dermolller ile çatlak tedavisi mikro iğneler aracılığı ile gerçekleşir. Çatlak tedavisinde 1- 1,5 mm’lik bu mikro iğneler tedavide çok önemli bir rol oynamaktadır.

Ortalama olarak ayda bir defa bu seans gerçekleşir ve tedavi süreci tahmini olarak dört ay içinde tamamlanır. Tedavi sonucunda ciltte oluşan bu rahatsız edici çatlakların yok olduğu gözlemlenmektedir. Gergin bir deri için dokuya gerekli müdahaleyi yapan Dermoroller yönteminde tedavi sonrasında ufak kızarmalar oluşabilir, bu geçici kızarıklar için birkaç gün güneş kremi sürmekte fayda vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder